Η εταιρεία μας

Για εμάς το αυτοκίνητο δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο

KC ELITE MOTORS

Πριν σας πούμε για τα αυτοκίνητα μας θα θέλαμε να μιλήσουμε λίγο για την εταιρεία μας.

Η KC Elite Motors δημιουργήθηκε από το πάθος και την αγάπη του ιδιοκτήτη κ. Χιώτη για την αυτοκίνηση! Το μεγάλο του ενδιαφέρον κυρίως για τα American Muscles ήταν το έναυσμα να ασχοληθεί με αυτόν το χώρο. Το πάθος αυτό οδηγεί μέχρι και σήμερα όλη την ομάδα της KC Elite Motors. Οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, είναι αυτοί που μας στηρίζουν μέχρι και σήμερα. Μπορείτε να βρείτε σε εμάς αυτοκίνητα από την ελληνική, ευρωπαϊκή και αμερικάνικη αγορά, έχουμε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που φροντίζει να μας προμηθεύει με τα εξαιρετικά, αλλά και σπάνια μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο, το κέρδος δεν είναι το κύριο μέλημα μας. Αναζητάμε αμάξια για τους πελάτες μας, σαν να είναι δικά μας. Δεν φοβόμαστε την εξέλιξη, για αυτό και πρωτοπορούμε, δεν είναι άλλωστε τυχαίο οτι σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα και από ηλεκτροκίνητα οχήματα (κυρίως Tesla)

Ξεχωρίζουμε γιατί :

  • Προσφέρουμε εκπληκτικά αυτοκίνητα
  • Μπορούμε να εισάγουμε αμάξια από 2 ηπείρους
  • Έχουμε την After Sales υποστήριξη που όλοι αναζητούν
  • Οι ποικιλία μας είναι τεράστια και οι γνώσεις μας επίσης!

Αυτοκίνητα... και όχι μόνο!

Στην εταιρεία μας δεν προσφέρουμε απλά αυτοκίνητα, σε εμάς θα βρείτε και άλλου είδους οχήματα, σκάφη και μηχανές περιλαμβάνονται στην γκάμα μας! Αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της επιχείρησης μας και φυσικά φροντίζουμε και αυτά να βρίσκονται σε άψογη κατάσταση.

Δεν σταματάμε όμως εδώ… Υπάρχει και μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως :

  • VIP Services (Παροχή Μεταφοράς με πολυτελή αυτοκίνητα)
  • Ανταλλακτικά για Exotic και Performance Cars
  • Εύρεση σπάνιων αυτοκινήτων και εισαγωγές

Τα γραφεία μας

Τα πλεονεκτήματα μας

Ελάτε σε εμάς να εκτιμήσουμε το αυτοκίνητο σας. Αν το αυτοκίνητο σας είναι σε καλή κατάσταση θα φροντίσουμε να λάβετε το αντίτιμο που πραγματικά του αξίζει!

Σε εμάς θα βρείτε διακεκριμένα μεταχειρισμένα και καινούργια αυτοκίνητα. Αν δεν έχουμε κάτι άμεσα διαθέσιμο, μπορούμε πολύ σύντομα να βρούμε για εσάς το αμάξι που ονειρεύεστε!

H εγγύηση μας δεν είναι μόνο ότι θα πάρετε ένα άψογο αμάξι, αλλά ότι θα είμαστε δίπλα σας, σε ότι και αν συμβεί με ανταλλακτικά και υποστήριξη.

Κριτικές Πελατών

KC Elite Motors Family

Lennox Wardell
Chief Executive Officer
Sarah Odegard
President of Finance
Lars Jakuba
Executive Vice President
placeholder
Mikey Diokles
Sales Manager